Goedendag,
 

AEX na deze "DIPJE" mooi KOOP moment!?


De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index bestaat uit de 25 grootste "Nederlandse bedrijven" en vertegenwoordigd grotendeels de Nederlandse economie. Deze vertoont momenteel een klein dipje van -4% sinds de top 557,43 van 7 november ! Dat wat tevens een hoogste punt sinds 15 oktober 2007! Wat zijn nu de belangrijkste punten om in de gaten te houden?


Weerstandszone 558
de top van 7 november is het eerste technische punt die uitgenomen moet worden willen we een voortzetting van de huidige opwaartse trend zien. Direct hierboven volgt een weerstand rond 565 wat de top van 2007 was. Boven 565 is de weg in principe vrij om door te stijgen naar het koersdoel 643. Dat is een pendulum swing van 511 + (511-379) = 643!


Steun 538 was de vorige weerstand van mei dit jaar. Deze is vandaag gebroken waardoor de volgende weerstand van augustus dit jaar rond 533 als steun dient. (W.I.N.S.T) als vuistregel in Technische Analyse een vroegere (W)eerstand (I)s (N)u (ST)eun. Een belangrijkere steun ligt op een vorige bodem. Dat was de bodem van augustus dit jaar rond 506. Een doorbraak hieronder kan een trendommekeer veroorzaken!


AEX index dag grafiek

Belangrijke niveaus: weerstand 557 / 565 - steun 533 / 506
 

Conclusie: "The trend is your friend"! Deze is ondanks het huidige dipje nog steeds sterk opwaarts. Het is nu wachten waar de volgende bodem komt te liggen. De AEX is betreft korte termijn in daling modus. Zodra er een bodem wordt geplaatst boven 506 is de opwaartse trend nog steeds valide.

Ondanks dat sommige goeroes alweer beweren dat we het hoogste punt hebben gezien en er "forse" dalingen aan zitten te komen. Geloof mij een top kan je wel willen voorspellen, maar echt dat kan niemand. We kunnen nog wel in één rechte lijn doorstijgen naar 643, maar we kunnen ook met gemak een flinke daling krijgen richting 400!

Die het weet die mag het zeggen! De grafieken vertellen ons zowel visueel als technisch dat de markt nog steeds in een sterk opwaartse trend zit! Totdat het tegendeel is bewezen kan men het beste aan de koop kant opereren.

Hier geldt nog steeds "Buy the Dips"! Koop iedere daling zolang de trend opwaarts is gericht!


Analyses zijn bedoeld om aan te geven welke richting het zou kunnen gaan. Als de markten er anders over denken dan past men een analyse aan en herziet men een analyse. Bovenstaande info is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen.
 


*NEW*
Vanaf NU Exclusief aandelen systeem via: TradersPlein

ULTMA - USA Lange Termijn Momentum Aandelen, het beste van UMA & ULTA!

UMA (donker blauw) vergelijking metELTA (licht blauw)ULTA (oranje) en ULTMA (groen) -> het beste systeem!

Sinds 20 januari 2010 € 10.000 start kapitaal


 

Deze aandelen systemen volgen via: Iris.nl
ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!
UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!
ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!Deze aandelen systemen volgen via: Systems2Follow
ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!
UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!


* Resultaten USA systemen zijn in EUR, USD wordt direct gekocht/verkocht!
 

Heeft u vragen over mijn systemen? Wilt u € 100.000,- of meer beleggen? Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij voor mogelijkheden!

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel !!

Heeft u vragen? Aarzel niet bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij!

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

T: +31 610 588 668
W: Tips2Trade
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Analyses en product updates direct naar uw mailbox? KLIK HIER!

 

We hebben 239 gasten en geen leden online