Goedendag,
 

AEX hogere bodem!? Na recente dipje koersdoel 560!?


De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is de correctie geweest en hebben we een hogere bodem!? De top is definitief 538 en de AEX moet hier dan ook doorheen voor het koersdoel 560. Deze kan berekend worden middels de bodem patroon "hammer candlestick patroon" en dat wordt dan 538 + (538 - 516) = 560. Dat is toevallig net onder de hoogste top van 2007 hierboven wordt het plaatjes nog zonniger met kans op koersdoel 643 (zie nieuwsbrief).


Weerstand 538
is de top die overwonnen moet worden. Eerste koersdoel is dan 560 en 565, waarbij 565 als nieuwe weerstand dient. Een definitieve uitbraak boven deze 560/565 zone is opnieuw een krachtige koopsignaal met als volgende koersdoel 643.


Steun 516 is de bodem van gisteren gevormd door een "hammer candlestick patroon". Deze hebben we 19 mei ook gezien en toch is de AEX hieronder gedoken. De OBOS Momentum indicator onderaan in de grafiek hieronder stond toen boven de 50. Deze noteert nu onder de 50 en buigt weer naar boven, dat is positief.


AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 538 - steun 516 / 511 / 506
 

Conclusie: "The trend is your friend"! Deze is duidelijk opwaarts en als blijkt dat we de dip hebben gehad zou het juist nu een mooi koop moment zijn om aandelen bij te kopen of te kopen. Blijkt het "nog niet" de dip te zijn geweest dan is het afwachten tot hoever de AEX kan dalen. Daalt deze hard, dan zal weer afscheid moeten worden genomen van bestaande en nieuwe posities. Volg de trend en ga niet tegen de trend in is dan ook een bekende beurs wijsheid.


Analyses zijn bedoeld om aan te geven welke richting het zou kunnen gaan. Als de markten er anders over denken dan past men een analyse aan en herziet men een analyse. Bovenstaande info is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen.
 

*NEW* volgen kan via de nieuwe aanbieder: TradersPlein
ULTMA - USA Lange Termijn Momentum Aandelen, het beste van UMA & ULTA!


Deze aandelen systemen volgen via: TradersWinkel
ULTA - USA Lange Termijn Aandelen - gemiddeld risico, een hoge rendementen!
UMA - USA Momentum Aandelen - gemiddeld tot hoog risico, hoogste rendement!
ELTA - EUR Lange Termijn Aandelen - lage risico, boven gemiddeld rendement!


* Belangrijk: Resultaten van ULTA & UMA zijn in EUR, dus USD worden altijd direct gekocht/verkocht!

 Openheid, eerlijkheid en transparantie staat bij mij hoog in het vaandel !!

 

Heeft u dus nog vragen? Aarzel niet bel en/of e-mail mij!

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema
Tips2Trade

 

T: +31 610 588 668
W: Tips2Trade
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We hebben 15 gasten en geen leden online